ΠΑΟΚ: Ο πιο εύστοχος, τα βρήκε σκούρα

Από paok24.com: Τι έκανε στο πρωτάθλημα και τι στην πρεμιέρα των playoff ο Δικέφαλος
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Ο πιο εύστοχος, τα βρήκε σκούρα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το «δεξί» τη διαδικασία των playoff, αν και χρειάστηκε να φτάσει η αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις για να βρει το πολυπόθητο γκολ με τον Τσούμπα Άκπομ.

Ο Δικέφαλος τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας την καλύτερη επίθεση από όλες τις ομάδες της Super League Interwetten, σκοράροντας συνολικά 50 τέρματα. Ήταν ακόμα πρώτος σε ασίστ, φτάνοντας τις 28 αλλά και πρώτος σε πάσες μετρώντας συνολικά 1756. Αυτό όμως που έκανε τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει ήταν η πρωτιά στην ευστοχία των τελικών προσπαθειών. Οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονταν 5,9 τελικές για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε αναγκαστικά ο Ραζβαν Λουτσέσκου λόγω απουσιών, αλλά και διαχείρισης ενόψει της ρεβάνς με τη Γάνδη, οι παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού κατάφεραν να φτάσουν σε ακόμα ένα παιχνίδι σε διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών.

Ο Δικέφαλος έφτασε κόντρα στους Γιαννιώτες τις 13 τελικές προσπάθειες, αλλά κατάφερε να λυτρωθεί στην τελευταία από αυτές με το γκολ του Άγγλου επιθετικού. Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος κατάφερε να είναι και πάλι πρώτος στις πάσες, αλλά και ψηλά στα γεμίσματα, πράγμα που δείχνει πως η ομάδα έχει αφομοιώσει τα «θέλω» του Λουτσέσκου, όποιοι παίκτες και αν βρίσκονται στο χορτάρι.

Διαβάστε ακόμη...