Τώρα το… βούλωσαν οι ηθικολόγοι

Από paok24.com:Λίγες ημέρες, μετά από μία υπόθεση συλληφθέντων φίλων του Παναθηναϊκού, με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, για διάφορες οπαδικές επιθέσεις, όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία, στο σημερινό παιχνίδι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ, σηκώθηκαν δύο πανό για την υπόθεση.
Πηγή: paok24.com
Τώρα το… βούλωσαν οι ηθικολόγοι

Το ένα μάλιστα, γράφει ακριβώς την ίδια φράση με το πανό που σηκώθηκε στην Τούμπα και καταδικάστηκε, πρώτα από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, από τους φιλάθλους του και φυσικά από οποιονδήποτε, διαθέτει ένα νορμάλ αριθμό εγκεφαλικών κυττάρων.

Ωστόσο, για μια υπόθεση, που ελάχιστοι έγραψαν τι συνέβη, ακόμα λιγότεροι ονομάτισαν οπαδοί ποιας ομάδας εμπλέκονται στην «εγκληματική οργάνωση», τώρα φυσικά και δε θα τολμήσουν να καταδικάσουν ένα ακόμα κατάπτυστο πανό που σηκώθηκε σε ελληνικό γήπεδο.

Η διάφορα αντιμετώπισης δύο υποθέσεων οπαδικής βίας, με διαφορετική βαρύτητα η μία με την άλλη μεν, με συλλήψεις και ανάλογες συμπεριφορές δε, από τη μεγαλύτερη μερίδα των ΜΜΕ, είναι ολοφάνερη. Τώρα οι διάφοροι ηθικολόγοι, δεν έχουν εμφανιστεί...

Διαβάστε ακόμη...