ΠΑΟΚ-Ιωνικός

Από acpaok.gr: Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 17:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Ιωνικό.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Ιωνικός

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Κυπέλλου, στο τελευταίο σκαλοπάτι του θεσμού μέχρι το F4, το οποίο αποτελεί και στόχο.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να αφήσουν πίσω την ατυχία σχετικά με τους τραυματισμούς, και να συγκεντρωθούν στο υπόλοιπο της χρονιάς, η οποία βρίσκεται στην «δύση» της.

Απέναντι τους, ο Ιωνικός, ο οποίος ξεκίνησε από τον πρώτο γύρο, όπως ακριβώς και ο ΠΑΟΚ, και έφτασε στην προημιτελική φάση αποκλείοντας τα Βριλήσσια και την Σαλαμίνα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό, ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ στους Σεϊρεκίδη και Στογιάνοβιτς περαστικά, και να επιστρέψουν στο γήπεδο δυνατότεροι. Όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης, πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς παρουσιάζουμε ελλείψεις. Είναι όμως ένα παιχνίδι στην έδρα μας, κάτι που μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για τη νίκη. Θεωρώ ότι αν μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο, θα πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στο Final-4 του θεσμού».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα (50%) των γηπέδων, θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022
Προημιτελική Φάση, Κύπελλο Ελλάδος
«Σπίτι του Χάντμπολ»
17:00, ΠΑΟΚ-Ιωνικός

Διαβάστε ακόμη...