Εθνική: Βλέπει Τσιγγάρα ο Πογιέτ

Από paok24.com:Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της δύο παιχνίδια με τη Ρουμανία (25/3) και το Μαυροβούνιο (28/3), μπαίνοντας σε μία νέα εποχή, με τον Γκουστάβο Πογιέτ πλέον στον πάγκο της.
Πηγή: paok24.com
Εθνική: Βλέπει Τσιγγάρα ο Πογιέτ

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, παρακολουθεί όλο αυτό το διάστημα αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές κι όλα δείχνουν, ότι οι επιλογές του θα έχουν κι "ασπρόμαυρο" χρώμα.

Ο Χάρης Τσιγγάρας, ανήκει στη λίστα των παικτών που βρίσκονται στην... πόρτα της εισόδου στην Εθνική και δεν αποκλείεται να βρεθεί στις κλήσεις του Πογιέτ, δεδομένου ότι στη θέση του δεν υπάρχουν και πολλές αξιόπιστες λύσεις, εκτός των Μπουχαλάκη και Σιώπη.

Ο Τσιγγάρας είναι διεθνής με τις μικρότερες Εθνικές, καθώς έχει να επιδείξει 2 συμμετοχές με την U17, αλλά και 12 με την U21 και μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ για το επόμενο βήμα.

Έχοντας κερδίσει πλέον ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετρώντας συνολικά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σχεδόν όλες ως βασικός, ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του "Δικεφάλου" και πλέον... χτυπάει την πόρτα της Εθνικής και μένει να φανεί αν θα βρεθεί όντως στις κλήσεις του Πογιέτ, με φόντο τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη...