ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΝΟ Χανίων

Από acpaok.gr: Για την 2η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 12:15, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Χανίων.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΝΟ Χανίων

Ο Δικέφαλος έκανε το καθήκον του στην «πρεμιέρα» της Β' Φάσης, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 13-9, νίκη η οποία τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ωστόσο συγκάτοικους τόσο την Γλυφάδα όσο και τα Χανιά.

Έτσι, το παιχνίδι με τα Χανιά αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον, αφού σε ενδεχόμενη νίκη, εκτός από το ψυχολογικό όφελος, υπάρχει και έντονο βαθμολογικό.

Απέναντι του, ο ΝΟ Χανίων, ο οποίος στην δική του πρεμιέρα ηττήθηκε στην Αθήνα από την Γλυφάδα με 16-8, μένοντας στους 15 βαθμούς, όσους δηλαδή έχουν ο ΠΑΟΚ Domus Ergo και ο ΑΝΟΓ.

Για την αναμέτρηση κόντρα στο ΝΟ Χανίων, ο Jesse Koopman, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, η οποία μας έφερε στην πρώτη θέση. Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά, κάτι που το γνωρίζαμε, για αυτό δεν αφήσαμε λεπτό ανεκμετάλλευτο. Θέλουμε τη νίκη, για να στρέψουμε το βλέμμα μας στα παιχνίδια με την Γλυφάδα, αλλά και στο νοκ-άουτ του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα (50%) των γηπέδων, θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...