Το πρόγραμμα και… όποιος αντέξει

Από paok24.com : Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε στο κύπελλο Ελλάδας κερδίζοντας την ΑΕΚ και συνεχίζει να παραμένει μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και όλους τους στόχους του. Αυτό βέβαια σημαίνει μία μεγάλη δοκιμασία με πάρα πολλά παιχνίδια.
Πηγή: paok24.com
Το πρόγραμμα και… όποιος αντέξει

Ποια είναι τα δεδομένα μέχρι τώρα και πότε μπορεί να προγραμματιστούν οι ημιτελικοί αγώνες κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό με βάση τις κενές ημερομηνίες.

Καθορισμένα για τον ΠΑΟΚ είναι:

13/2 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

17/2 Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ

20/2 Άρης-ΠΑΟΚ

24/2 ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ

27/2 ΠΑΟΚ-Ιωνικός

6/3 Λαμία-ΠΑΟΚ η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Θυμίζουμε όμως ότι για τον ΠΑΟΚ και πολλές άλλες ομάδες, υπάρχουν εξ αναβολής αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτές πρέπει να γίνουν πριν την τελευταία αγωνιστική της 6ης Μαρτίου, εκτός και αν αυτή μεταφερθεί πιο πίσω. Ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα «χρωστάει» το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ! Και άλλο ντέρμπι δηλαδή… Οι κενές ημερομηνίες του Μαρτίου για πρωτάθλημα ή κύπελλο είναι στις 2 και στις 9 του μήνα. Μετά έχει Ευρώπη και μετέπειτα εθνικές ομάδες. Άρα, είναι ξεκάθαρο ότι ο ένας ημιτελικός ή και οι δύο θα γίνουν τον Απρίλιο.

Τι γίνεται στην Ευρώπη…

Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί, στις 25/2 θα γίνει κλήρωση για τους 16. Εκεί θα πέσει με μία εκ των νικητριών από τους αρχικούς ομίλους του Conference League (Ρόμα, Ρεν, Λασκ, Γάνδη, Φέγιενορντ, Κοπεγχάγη, Βασιλεία, Άλκμααρ).

Αυτοί οι αγώνες για τους 16 είναι καθορισμένοι για τις 10 και 17 Μαρτίου.

Με βάση όλα αυτά, γίνεται αντιληπτό τι δοκιμασία έρχεται για την ομάδα του Λουτσέσκου, ο οποίος πρέπει να κάνει την τέλεια διαχείριση, έχοντας σαφώς μάθει και από όσα έγιναν Νοέμβριο-Δεκέμβριο όπου η ομάδα δεν άντεξε, έχοντας βέβαια και πολλά θέματα με τραυματισμούς, αλλά και με κορονοϊό.

Το καλό είναι ότι ο ΠΑΟΚ φωνάζει «παρών» σε όλα και τώρα πρέπει να τα διαχειριστεί για να πετύχει τους στόχους του, αξιοποιώντας το ρόστερ που έχει.

Διαβάστε ακόμη...