Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr:Για την 19η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, τον Ηλυσιακό.
Πηγή: acpaok.gr
Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη στην Volleyleague επικρατώντας των Αμαζόνων με 0-3, και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ψυχολογία, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο γνωρίζει πως βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου κάθε πόντος μετράει, για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα ενόψει των πλέι-οφ.

Απέναντι του, ο Ηλυσιακός, μία ομάδα με αντίθετους στόχους με αυτούς του ΠΑΟΚ, έχοντας ως κύριο μέλημα την παραμονή στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε νίκη-κλειδί, επικρατώντας του Αίαντα στον Εύοσμο με 2-3.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού του Ηλυσιακού στο YouTube.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό, η Ελένη Παπαδοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες, οι οποίες μας έδωσαν την ψυχολογία και τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς, και πρέπει να σκεφτόμαστε το καθένα ξεχωριστά. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμες και θα επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς».

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
19η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο «Α. Φώτσης»
19:00, Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...