ΠΑΟΚ: Επιτέλους δουλειά!

Από paok24.com:Ο προπονητής του ΠΑΟΚ το είπε πολλές φορές μέσα στο προηγούμενο διάστημα και ειδικά μέσα στην αγωνιστική κρίση που πέρασε η ομάδα: «Δεν μπορούμε να δουλέψουμε .
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Επιτέλους δουλειά!

Δεν είχαμε καθόλου χρόνο για προπονήσεις όλοι μαζί, είτε λόγων αγώνων σε Ελλάδα-Superleague και Ευρώπη-Conference League, είτε λόγω απουσιών με εθνικές, είτε με τους τραυματισμούς και τον κορονοϊό».

Με βάση την ανάλυση που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όλη η παραπάνω κατάσταση (την οποία βέβαια αντιμετώπισαν και άλλα club ανά την Ευρώπη που είχαν αγώνες για τις διοργανώσεις της UEFA) έπαιξε ρόλο στην αγωνιστική κρίση που πέρασε η ομάδα του, ένα σύνολο που εκείνος ανέλαβε το καλοκαίρι και -όπως έλεγε- δεν είχε όσο χρόνο χρειάζονταν για να περάσει σωστά τη φιλοσοφία του.

Και να που τώρα, σε μία κρίσιμη στιγμή πριν από πολλά ντέρμπι που έρχονται για όλες τις διοργανώσεις, η αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ δίνει στον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του, πέντε-έξι ημέρες συνεχόμενων προπονήσεων και μάλιστα σε διάστημα που από την ομάδα απουσιάζουν ελάχιστοι παίκτες.

Από τότε που μπήκε ο Σεπτέμβριος και μετά, η ομάδα του ΠΑΟΚ μόνο την εβδομάδα μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της 24ης Οκτωβρίου κατάφερε να δουλέψει σωστά και αδιάλειπτα για 5-6 ημέρες. Νωρίτερα και στα μεσοβδόμαδα, είτε υπήρχαν ευρωπαϊκοί αγώνες, είτε ελληνικοί, είτε διακοπές για εθνικές ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να χάνει πάνω από δέκα παίκτες κάθε φορά. Είναι γνωστό ότι ακόμη και την περίοδο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων οι προπονήσεις δεν γίνονταν κανονικά λόγων των πολλών απουσιών με τον κορονοϊό.

Για να δούμε πώς αυτή η εβδομάδα δουλειάς θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βέβαια θα έχει πολύ δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα στην πορεία, εκεί όπου κάποια στιγμή θα μπουν και οι δύο αγώνες με την ΑΕΚ που αναβλήθηκαν. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η μία αναμέτρηση (προφανώς του κυπέλλου) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 9/2.

 

Διαβάστε ακόμη...