Φαν Φεερτ: «Ζηλεύω τον Κούρτιτς»

Από thessports.gr: Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και τη... μάχη με τον Κούρτιτς για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ της Super League, μίλησε ο επιθετικός του Βόλου, Τομ φαν Φέερτ.
Πηγή: thessports.gr
Φαν Φεερτ: «Ζηλεύω τον Κούρτιτς»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποιος πρόκειται να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα: «Συγχαρητήρια στον Κούρτιτς που σκοράρει, εύχομαι να συνεχίσω να πετυχαίνω και εγώ και άλλα τέρματα. Τον ζηλεύω που έχει τη δυνατότητα να πετυχαίνει γκολ με πέναλτι».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ αποτελεσματικός στη χθεσινή αναμέτρηση (23/1). Κατάφερε να προηγηθεί με το πέναλτι, το οποίο ήταν μια ανοησία και δεν έπρεπε να γίνει, έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και στο παρελθόν.

Στο δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ υπήρχε μια ολιγωρία στην άμυνα μας. Δεν καταφέραμε αυτό που κάναμε στην Τούμπα και επιστρέψαμε στο παιχνίδι».

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες: «Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πετυχαίνω όσα περισσότερα γκολ μπορώ με τον Βόλο τη φετινή σεζόν. Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ σε κάποια στιγμή σε μεγαλύτερη ομάδα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος να πετυχαίνω γκολ με το Βόλο».

Διαβάστε ακόμη...