Ο Άκπομ που ανεβαίνει!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ διαθέτει με διαφορά αυτή τη στιγμή την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, χθες στο Βόλο πέτυχε για δεύτερη φορά εκτός έδρας 4 τέρματα και πέρα από τη σωστή επιθετική λειτουργά που παρουσιάζει εδώ και καιρό η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, ρόλο σε αυτό έχει παίξει και η αγωνιστική άνοδος του Τσούμπα Άκπομ.
Πηγή: paok24.com
Ο Άκπομ που ανεβαίνει!

Ο επιθετικός του Δικεφάλου βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο, κόντρα στον Βόλο ήταν πραγματικά ασταμάτητος, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες, δημιουργώντας και ολοκληρώνοντας πολλές φάσεις. Ο Άκπομ με το χθεσινό του γκολ έφτασε τα 5 στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten, ενώ έχει και 2 ασίστ. Ακόμα μετράει 2 γκολ στην Ευρώπη, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Νιγηριανός στράικερ του Δικεφάλου, βαδίζει ολοταχώς για ρεκόρ καριέρας φορώντας τα ασπρόμαυρα αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, με τον Τσούμπα τα προηγούμενα χρόνια στην Τούμπα να τελειώνει τις χρονιές με 10 γκολ και 3 ασίστ τη σεζόν 2-19-20 και με 8 γκολ και 5 ασίστ τη χρονιά που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Με την πώληση του Σφιντέρσκι, αλλά και το αβέβαιο μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ στην ομάδα, η αγωνιστική άνοδος του Άκπομ είναι μείζονος σημασίας ώστε να πετύχει η ομάδα ρου Ράζβαν Λουτσσέσκου τους στόχους της και στις 3 διοργανώσεις που συμμετέχει.

Διαβάστε ακόμη...