Σύνθημα πρόκρισης από Μιχαηλίδη!

Από thessports.gr: Για την εμφατική νίκη κόντρα στον Βόλο, το σερί νικών του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αλλά και το επερχόμενο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης στους εκπροσώπους του τύπου.
Πηγή: thessports.gr
Σύνθημα πρόκρισης από Μιχαηλίδη!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εμφατική νίκη:

«To σημερινό αποτέλεσμα μας δίνει μια ώθηση. Ήμασταν πολύ καλοί, όπως δείχνει και το σκορ. Βλέπουμε κάθε ένα ματς ξεχωριστά. Είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση την Τετάρτη, και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο».

Για το αν η ομάδα κατέβασε ρυθμό, ενόψει του προημιτελικού με την ΑΕΚ:

«Όχι, δεν κατεβάσαμε στροφές και ούτε είχαμε το μυαλό μας στην ΑΕΚ. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Όπως είπα, πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το σερί νικών στο πρωτάθλημα:

«Δουλεύουμε καθημερινά και μας δίνει μια ώθηση αυτό το σερί. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί».

Για την διαφορά σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου:

«Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, δεν είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αν και το αποτέλεσμα ήταν πάνω- κάτω το ίδιο. Είχαμε το μυαλό μας στον αγώνα και αυτό φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα».

Για τον Σάστρε:

«Για να μπει ένας παίκτης στην ενδεκάδα, εννοείται ότι πρέπει να είναι έτοιμος. Δεν έχει σχέση αν είναι καινούργιος ή παλιός. Έδειξε ότι είναι έτοιμος, μπήκε στην ενδεκάδα, σκόραρε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν. Δουλεύει καθημερινά και πιστεύω ότι κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερος».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε γκολ για ακόμα ένα παιχνίδι:

«Δεν δεχόμαστε γκολ και αυτό μας δίνει μια ώθηση. Δουλεύουμε αρκετά σε αυτό το κομμάτι, γιατί αυτό ήταν που μας πλήγωσε στον πρώτο γύρο. Έχουμε ένα καλό σερί και πιστεύω ότι θα το συνεχίσουμε»

Διαβάστε ακόμη...