Το δίδυμο των… επιτυχιών!

Από paok24.com:Δεδομένης της απουσίας του Στέφαν Σβαμπ στο αυριανό παιχνίδι, λόγω κίτρινων καρτών, το δίδυμο του ΠΑΟΚ στον άξονα θα συνθέσουν οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Χάρης Τσιγγάρας!
Πηγή: paok24.com
Το δίδυμο των… επιτυχιών!

Έτσι, οι δυο τους θα συνυπάρξουν για 8η φορά φέτος, με τον απολογισμό του Δικεφάλου τις προηγούμενες επτά να είναι... επτά νίκες!

Συγκεκριμένα, στο φετινό ντεμπούτο του Τσιγγάρα, οι δύο κεντρικοί χαφ συνυπήρξαν στα τελευταία 16 λεπτά της νίκης επί της Λίνκολν στην Τούμπα με 2-0, ενώ στο επόμενο ματς, σε αυτό με τη Λαμία στην Τούμπα (2-1) για το πρωτάθλημα, Κούρτιτς και Τσιγγάρας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στη βασική ενδεκάδα, μέχρι το 82ο λεπτό όποτε και ο Σλοβένος έδωσε τη θέση του στον Στέφαν Σβαμπ.

Ακολούθησε η εντυπωσιακή νίκη στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ με 4-0, ματς στο οποίο ο Ράζβαν Λουτσέσκου διατήρησε το δίδυμο Κούρτιτς – Τσιγγάρα στον άξονα και στο 74΄ αντικατέστησε τον πρώτο με τον Σβαμπ, η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (3-1), παιχνίδι στο οποίο ο Τσιγγάρας αντικαταστάθηκε στο 71΄ με τον Σβαμπ, ενώ στον αγώνα – ρεβάνς με την ΑΕΛ στην Τούμπα για το Κύπελλο (3-1), οι δυο τους συνυπήρξαν για δέκα λεπτά, μιας και στο 67΄ ο Κούρτιτς πήρε τη θέση του Σβαμπ και στο 77΄ ο Τσιγγάρας έδωσε τη θέση του στον Άκπομ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΡΙ!

Τέλος, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (2-0), το... δίδυμο των επιτυχιών αγωνίστηκε μαζί από την αρχή μέχρι το 70΄ όποτε και ο Τσιγγάρας αντικαταστάθηκε από τον Σβαμπ, ενώ στη νίκη εις βάρος του ΟΦΗ στην Τούμπα (3-0), Τσιγγάρας και Κούρτιτς ήταν εκ νέου μαζί στη βασική ενδεκάδα μέχρι το 70΄, σημείο στο οποίο ο Ράζβαν Λουτσέσκου αντικατέστησε τον 21χρονο Έλληνα χαφ με τον Σβαμπ!

Συνολικά, Κούρτιτς και Τσιγγάρας έχουν καταγράψει μαζί 386 αγωνιστικά λεπτά και "μετράνε" 7 νίκες σε ισάριθμα ματς, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει 20 γκολ και να δέχεται μόλις 4!

Διαβάστε ακόμη...