ΠΑΟΚ… non stop!

Από paok24.com: Δεν κατάφερε χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Conference League, μένοντας τελικά στο 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ… non stop!

Η ρεβάνς με την "Ένωση" όμως στο Ολυμπιακό Στάδιο, μπορεί να... περιμένει! Και αυτό γιατί μέχρι τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη, μεσολαβεί η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, παιχνίδι στο οποίο ο Δικέφαλος καλείται να πετύχει την έκτη διαδοχική νίκη του στη Super League, προκειμένου να παραμείνει στη δεύτερη θέση και να μειώσει κι άλλο εάν του δοθεί η ευκαιρία την απόσταση που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, "ΜΕΙΟΝ" Ο ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ

Από το χθεσινό παιχνίδι πάντως, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, συνεπώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα μόνο στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Από εκεί και πέρα βέβαια, σήμερα και αύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Αντόνιο Τσόλακ που τα τελευταία 24ωρα νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ από την εξίσωση... αφαιρείται πλέον ο Κάρολ Σφιντέρσκι

Διαβάστε ακόμη...