ΠΑΟΚ : Στροφή σε έναν τελικό… Κυπέλλου

Από thessports.gr:Αφήνοντας στο παρελθόν την νίκη επί του ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στον αυριανό (19:00) πρώτο προημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ : Στροφή σε έναν τελικό… Κυπέλλου

Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τον Δικέφαλο αυτό που έρχεται αύριο, κόντρα στην Ένωση και ο Λουτσέσκου γνωρίζει την κρισιμότητα, παρά το γεγονός ότι υπάρχει και μια ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια τελείως διαφορετική πρόκληση που απαιτεί προσεκτική διαχείριση, καθαρό μυαλό και σωματική φρεσκάδα. Το Κύπελλο, άλλωστε, είναι ένας από τους στόχους του Δικεφάλου και για να επιτευχθεί πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Λουτσέσκου αναμένεται (και) λόγω της διαφορετικής υφής του αγώνα να κάνει κάποιες αλλαγές. Έχει πιθανότητες συμμετοχής στο βασικό σχήμα ο Μιχαηλίδης και ο Μπίσεσβαρ, σίγουρα όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν και στις δοκιμές στην σημερινή προπόνηση.

Ο Αντόνιο Τσόλακ έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη...