ΠΑΟΚ x Data Talks

Από paokfc.gr : Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει την έναρξη της συνεργασίας του με την Data Talks που έρχεται να ενταχθεί στο… δυναμικό του συλλόγου για ν’ αλλάξει τα δεδομένα γύρω από την προσωποποίηση του fan engagement με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους χρήστες του ψηφιακού μας οικοσυστήματος.
Πηγή: paokfc.gr
ΠΑΟΚ x Data Talks

«Η πίστη σε μια ομάδα δεν είναι γκρι. Είναι μαύρη και άσπρη. Είτε είσαι απόλυτα πιστός είτε καθόλου. Αυτή είναι η προσέγγισή μας και μέσω της νέας στρατηγικής συμφωνίας με την Data Talks, οραματιζόμαστε μια άρτια, καθημερινή και συνεχή διάδραση με τον κόσμο μας» , δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Χρυσοχόος.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίσουμε τον ΠΑΟΚ στο δίκτυο συνεργατών μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας κορυφαίος ελληνικός σύλλογος που αλλάζει τα δεδομένα και πρωτοπορεί στον ψηφιακό κόσμο. Μαζί φιλοδοξούμε να πετύχουμε το στόχο μας για μια άνευ προηγουμένου προσωποποιημένη εμπειρία για τους φίλους της ομάδας σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να βελτιώσουμε τη διάδραση, τη συνέπεια της σχέσης ομάδας – κόσμου και να βοηθήσουμε το σύλλογο να δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων» , δήλωσε ο Παντελής Παραστατίδης, Chief Product Officer της Data Talks.

Διαβάστε ακόμη...