«Αλλαγές ειδικών συνθηκών, δεν με εξέπληξε ο Ζαμπά»

Από paok24.com: Ποδαρικό στο 2022 με τρίποντο για τον ΠΑΟΚ που στην επιστροφή των Ζαμπά, Τσόλακ στην Τούμπα επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού.
Πηγή: paok24.com
«Αλλαγές ειδικών συνθηκών, δεν με εξέπληξε ο Ζαμπά»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Νίκη και τρεις βαθμοί. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε καλές ευκαιρίες να το τελειώσουμε νωρίτερα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο να τις μετουσιώσουμε σε τέρματα. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με κρούσματα κορωνοϊού και είναι σχετική νομίζω η συζήτηση για το διαθέσιμο χρόνο και για το ποιος έκανε περισσότερες προπονήσεις. Ήμασταν καλοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αξίζαμε τη νίκη. Η νίκη μάς δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να χτίζουμε πάνω σε όσα πετυχαίνουμε».

Όσο για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του:

«Νομίζω πως είναι βιαστικό να μιλήσουμε για συμπεράσματα, είτε αν αναφερθούμε σε ένα ολόκληρο παιχνίδι είτε σε ένα εικοσάλεπτο αυτού. Είμαστε σε μια φάση που δε χωρά ακόμα αξιολόγηση.

Οι αλλαγές που κάναμε ήταν ειδικών συνθηκών, ο Σίντκλεϊ για παράδειγμα ξέραμε ότι θα έπαιζε ως αριστερός winger λόγω των απουσιών. Ο Ζαμπά είχε αποχή τριών εβδομάδων και έκανε διακοπές ουσιαστικά στη Βραζιλία, αλλά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ήξερα τι θα δω, ότι ήταν πολύ καλά σωματικά, δε με εξέπληξε.

Για τον Τσόλακ άκουσα διάφορα πράγματα, αλλά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις και πολύ καλός σήμερα.

Ο Σβαμπ επίσης, ο Τσιγγάρας τα πήγε καλά. Ο Βιεϊρίνια είναι πάντα ο Αντρέ, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα».

Διαβάστε ακόμη...