Transfer Analysis: Αυτά είδε ο ΠΑΟΚ στον Ζόαν Σάστρε (vid)

Απο repress.gr: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της απόκτησης του 24χρονος ακραίου μπακ της Μαγιόρκα, Ζόαν Σάστρε.
Πηγή: repress.gr
Transfer Analysis: Αυτά είδε ο ΠΑΟΚ στον Ζόαν Σάστρε (vid)

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με τους νησιώτες προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό του τον Ισπανό μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού, σε ένα συμφωνητικό που αναφέρει πως εφόσον ο Σάστρε αγωνιστεί σε ένα συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, ο δανεισμός θα μετατραπεί σε μεταγραφή, με συμβόλαιο μέχρι το 2025 για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ζόαν Σάστρε είναι ένας ποδοσφαιριστής που για πρώτη φορά θα βγει εκτός συνόρων. Δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη Ισπανική ομάδα πλην της Μαγιόρκα, ούτε και έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς τα τελευταία χρόνια η Μαγιόρκα ανεβοκατεβαίνει La Liga (2019-20, 2021-22) La Liga 2 (2018-19, 2020-21).

Πρόκειται για έναν ακραίο μπακ που έχει ως προτέρημα τα καλά γεμίσματα, τις σωστές επιθετικές τοποθετήσεις όταν συγκλίνει στη μεγάλη περιοχή και τα καλά τελειώματα φάσεων. Το μειονέκτημά του είναι το αμυντικό ένας εναντίον ενός, εκεί που δείχνει να δυσκολεύεται.

Δείτε το video ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...