Επιστρέφει στα παρκέ ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα της Basket League
Πηγή: paok24.com
Επιστρέφει στα παρκέ ο ΠΑΟΚ

Η Stoiximan Basket League επιστρέφει στην δράση το προσεχές Σάββατο (15/1), Κυριακή (16/1) και Δευτέρα (17/1) με την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου μετά την αναγκαία αναβολή των δύο προηγούμενων εβδομάδων. Η αναβολή είχε επέλθει λόγω των συνεχών και πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού με τη διοργανώτρια αρχή ν' αποφασίζει να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο με σκοπό την αποφυγή της διασποράς του ιού.

Ο ΕΣΑΚΕ με δεδομένη την βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης των αθλητών και μελών των ομάδων όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των τεστ αποφάσισε την επανέναρξη της Stoiximan Basket League. Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ αναμένεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (15-16/01) να φιλοξενήσει τον Κολοσσό στο PAOK Sports Arena. Οι Ροδίτες μάλιστα είναι μία από τις ομάδες, που "χτυπήθηκαν" αρκετά από την πανδημία.

Η διοργανώτρια αρχή διαβεβαίωσε και ξεκαθάρισε πως με την επιστροφή στην δράση θα τηρηθούν με μεγάλη αυστηρότητα και συνέπεια το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας για τους συμμετέχοντες στους αγώνες και τους θεατές. Το πρόγραμμα της 12ης και της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη (11/1).

Διαβάστε ακόμη...