«Πυροβολεί» στο τέλος των αγώνων

Από paok24.com : Παρά το γεγονός πως έχουν αναβληθεί τα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού, η ομάδα του Δικεφάλου εξακολουθεί να διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, έχοντας σημειώσει έως τώρα 31 τέρματα.
Πηγή: paok24.com
«Πυροβολεί» στο τέλος των αγώνων

Μέσα από το PAOK24 σας αναλύσαμε σε ποιο τέταρτο των αναμετρήσεων δέχονται οι ασπρόμαυροι τα περισσότερα γκολ. Ας δούμε όμως και σε ποιο διάστημα του παιχνιδιού “φορτσάρει” η επίθεση του ΠΑΟΚ.

Από την αρχή της χρονιάς έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές άνω των 30 στο ρόστερ του και ότι αυτό είναι κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο χορτάρι με την ομάδα να μην μπορεί να αγωνίζεται σε υψηλό τέμπο για πολλή ώρα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Και όμως οι παίκτες του Δικεφάλου στο τελευταίο τέταρτο των παιχνιδιών έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ, και πιο συγκεκριμένα 8 από τα 31 τέρματα ο ΠΑΟΚ τα έχει πετύχει από το 75′ μέχρι τη λήξη των αγώνων.

Το αμέσως επόμενο πιο παραγωγικό διάστημα για το ΠΑΟΚ είναι αυτό από το 60′ μέχρι το 75′, έχοντας 6 γκολ, ενώ ακριβώς ίδια αποτελεσματικότητα υπάρχει και στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα 5 τέρματα έχουν επιτευχθεί από το 15′ μέχρι το 30, ενώ η μικρότερη συγκομιδή έρχεται στη αρχή και τον δύο ημιχρόνων με μόλις τρία γκολ. Να τονίσουμε πως εκτός από την καλύτερη επίθεση, ο ΠΑΟΚ είναι και η πιο εύστοχη ομάδα της Super League Interwetten καθώς θέλει 5,1 προσπάθειες για να βρει δίχτυα.

Διαβάστε ακόμη...