Και αν παίξει με Παναιτωλικό…

Από paok24.com: Με την οριστική αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όλοι στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό την Τετάρτη 12/1 στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Και αν παίξει με Παναιτωλικό…

Τη Δευτέρα οι ασπρόμαυροι θα υποβληθούν σε νέα τεστ κορωνοϊού, στα οποία λογικά θα βγουν θετικοί εκ νέου οι τρεις ποδοσφαιριστές που διαγνώστηκαν με τον ιό στον έλεγχο της Παρασκευής.

Οι πρώτοι πέντε παίκτες του Δικεφάλου που είχαν εντοπιστεί ως κρούσματα από την προηγούμενη εβδομάδα, ακόμα και αν βρεθούν αρνητικοί φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό από τη στιγμή που θα είναι ουσιαστικά με 1-2 προπονήσεις στα πόδια και ενώ θα έχει προηγηθεί και η απομόνωσή τους από την υπόλοιπη ομάδα λόγω covid.

Από εκεί και πέρα δεδομένη είναι η απουσία των τιμωρημένων Αντρίγια Ζίφκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ, ενώ εκτός μάχης είναι εδώ και καιρό ο τραυματίας Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Λούκας Τέιλορ να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς χωρίς να είναι και αυτός απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Λουτσέσκου συνοψίζοντας δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Τετάρτης ούτε λίγο ούτε πολύ σε 10 ποδοσφαιριστές του, με το πρόγραμμα για τους ασπρόμαυρους να γίνεται από εδώ και πέρα όλο και πιο πιεστικό, τόσο λόγω της συμμετοχής της ομάδας σε τρεις διοργανώσεις, όσο και λόγω των αναβολών εξαιτίας του κορωνοϊού. Υπενθυμίζουμε πως τελευταία φορά ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου για το κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ.



 

Διαβάστε ακόμη...