Χωρίς παιχνίδι 16 μέρες…

Από paok24.com:Το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ ήταν η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ για το 2021.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς παιχνίδι 16 μέρες…

Οι συνθήκες όμως που έχουν διαμορφωθεί με την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στις ομάδες της Super League Interwetten, έχουν σαν αποτέλεσμα να είναι και η τελευταία που έχει δώσει ο Δικέφαλος μέχρι και σήμερα, 16 μέρες μετά.

Τα πολλά κρούσματα στην ομάδα του Παναιτωλικού που θα αντιμετώπιζε ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής, οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης, ενώ αρκετά προβλήματα με τον κορωνοϊό αντιμετωπίζουν και οι ασπρόμαυροι.

Με το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ να πλησιάζει, αλλά χωρίς να μπορεί να πει κανείς μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα διεξαχθεί σίγουρα, αν δεν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων και στις δύο ομάδες, θεωρείται δεδομένο ότι η αγωνιστική απραξία, αλλά και τα προβλήματα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ λόγω των κρουσμάτων, θα έχουν επηρεάσει αγωνιστικά τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου να πήραν τις ανάσες που τόσο πολύ είχαν ανάγκη, αλλά η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα θα έχει αφήσει τα σημάδια της, με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ να είναι κομβικής σημασίας για το κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Διαβάστε ακόμη...