Silver alert για τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη!

Από paok24.com: Πριν από δύο μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 30 Οκτωβρίου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα με σκορ 4-1.
Πηγή: paok24.com
Silver alert για τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη!

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο ισχυρός άντρας του Απόλλωνα, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ξεκίνησε ένα... σόου άνευ προηγουμένου, το οποίο κράτησε δύο 24ωρα, ανακαλύπτοντας σφυρίγματα υπέρ του ΠΑΟΚ (!) και εις βάρος της ομάδας του!

Μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, έψαχνε με... αγωνία την κάμερα της ΕΡΤ έξω από την Τούμπα, την επόμενη ημέρα δεν φιλοξενήθηκε μόνο στο... Σίνδος FM για να μην τον πνίξει το... δίκιο αλλά και έδωσε... πριμ στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους (!), ζητώντας παράλληλα να... πάει σπίτι του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αλλά και ο Κουτσιαύτης και τονίζοντας πως η ομάδα του βαδίζει σε έναν... μοναχικό δρόμο!

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ήταν καλύτερος στον αγώνα αλλά εμείς είμαστε εξαιρετικά εκνευρισμένοι, πολύ εκνευρισμένοι και ελπίζουμε πως η σημερινή διαιτησία του κυρίου Κουτσιαύτη θα είναι η τελευταία. Στέλνουμε μήνυμα στον κύριο Κλάτενμπεργκ, αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, να πάει σπίτι του. Αν πάλι είναι στην Ελλάδα και θέλει να λύσει τα προβλήματα, τότε οι Κουτσιαύτηδες δεν μπορούν να παίζουν. Δείτε το βίντεο, δείτε σε πόσα γκολ έχει συμμετοχή ο κύριος Κουτσιαύτης, δείτε τα πέναλτι, δείτε το πέναλτι που δεν έδωσε στον Απόλλωνα και θα βγάλετε συμπέρασμα. Δεν μπορούμε να έχουμε διαιτητές στην Α' Εθνική σαν τον Κουτσιαύτη" τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Και φτάσαμε στο χθες αλλά και στο σήμερα. Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Τζοβάρας και ο Κουμπαράκης έκλεισαν τα μάτια σε δύο πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, στερώντας τον δις το δικαίωμα να προηγηθεί στο σκορ και ενδεχομένως να πάρει τρεις βαθμούς αντί έναν, στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό!

Η αντίδραση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη; Άκρα του τάφου σιωπή! Προφανώς, για τον ίδιο ο Τζοβάρας και ο Κουμπαράκης ήταν εξαιρετικοί και δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι ούτε στην... καρατιά αλά Cobra Kai του Μασούρα στον αστράγαλο του Φατιόν ούτε στην ανατροπή του Γιαννιώτα από τον Μπα!

Διαβάστε ακόμη...