Την Παρασκευή τα σπουδαία ενόψει ΑΕΚ

Από paokrevolution.net: Τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν χθες τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έδειξαν πως πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι θετικοί στον Covid.
Πηγή: paokrevolution.net
Την Παρασκευή τα σπουδαία ενόψει ΑΕΚ

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν ο Παναιτωλικός δεν είχε δέκα κρούσματα, ο σημερινός αγώνας θα διεξάγονταν κανονικά. Πλέον αυτό που ενδιαφέρει είναι αν ο Δικέφαλος μπορεί την προσεχή Κυριακή να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (εφόσον φυσικά ο αντίπαλος του δεν θα έχει τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστές με Covid).

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα την πάρουμε αργά το απόγευμα της Παρασκευής αφού το πρωί της ίδιας μέρας πριν από την προπόνηση θα γίνουν τα νέα τεστ. Στην ουσία τι πρέπει να γίνει ώστε ο ΠΑΟΚ να ξέρει πως το Σάββατο μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα;

Να μην βρεθούν δυο νέα κρούσματα ποδοσφαιριστών αφού τότε ο αριθμός θα αυξηθεί στα επτά και η ΠΑΕ θα ζητήσει όπως ορίζει και το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής την αναβολή του αγώνα.

Ενα ματς που αν τελικά γίνει, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών αφού όπως αποφάσισε η ΑΕΚ δεν μπορεί να διαχωρίσει τους φίλους της και έτσι δεν θα κάνει χρήση των 1000 εισιτηρίων που δικαιούται.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αγωνία για το ματς και τα πάντα θα κριθούν την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη...