ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Από acpaok.gr: Για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας, την ΑΕΚ.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Δικέφαλος, μετά την διακοπή λόγω των εορτών, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ανοίγοντας το 2022 με «ντέρμπι», όπως ακριβώς «έκλεισε» και το 2021.

Η «αύρα» του νέου προπονητή είναι αυτή που κυριαρχεί μέχρι στιγμής στην ομάδα, με τον Ιταλό, Μάρκο Φενόλιο, να γνωρίζει μέρα με τη μέρα όλες τις αθλήτριες, προσπαθώντας να περάσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα τα «θέλω» του.

Απέναντι του, η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται με νίκη, επί του ουραγού, Αίαντα Ευόσμου, στην Αθήνα, με 3-0 σετ. Με αυτή τη νίκη τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 30 βαθμούς, ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις της στον α' γύρο.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε:

«Η πρεμιέρα μου στον πάγκο του ΠΑΟΚ έρχεται με ένα μεγάλο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι εύκολη η κατάσταση λόγω των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πανδημία και δεν είχα το χρόνο και την άνεση για να μπορέσω να δουλέψω με τον τρόπο που ήθελα αλλά έτσι είναι η ζωή στον αθλητισμό. Πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των αθλητριών μου στο διάστημα που είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ, αλλά γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι και τα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που ακολουθεί αμέσως μετά».

Σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο...

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Ύστερα από την αναγγελία των νέων μέτρων, τα οποία αναφέρονται και στην μέγιστη χωρητικότητα των κλειστών γυμναστηρίων σε συνθήκες παιχνιδιών, δικαίωμα εισόδου θα έχουν όσοι έχουν προμηθευτεί τόσο την απλή, όσο και την VIP, κάρτα διαρκείας.

Διαβάστε ακόμη...