Στα καλύτερα που έρχονται!

Aπό paok24.com: Το 2021 ήταν μια χρονιά – απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ήρθε για να μείνει στα μεγάλα σαλόνια, αλλά για να γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.
Πηγή: paok24.com
Στα καλύτερα που έρχονται!

Το κάνει άλλωστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τελευταία χρόνια, όταν από τα τοπικά της ΕΠΕΣΘ άρχισε να... καταπίνει τις κατηγορίες για να βρεθεί μέσα σε λίγες σεζόν στην κορυφαία κατηγορία και μετέπειτα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η 16η Απριλίου 2021 θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στην ιστορία του τμήματος. Ο ΠΑΟΚ φτάνει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό, οι «ασπρόμαυρες» κατακτούν το πρώτο κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Όπως είναι φυσικό η επιτυχία αύτη άνοιξε την όρεξη και ο Κ. Αμοιρίδης παίρνει τη δέσμευση για τη δημιουργίας μιας ομάδας ακόμα πιο ανταγωνιστικής της νέα σεζόν.

Περνώντας από 40 κύματα και φτάνοντας μέχρι την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει μια σπουδαία διπλή μεταγραφική κίνηση όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Ξένα δίκτυα ενημέρωσης, ακόμα και το CNN, ασχολούνται καθημερινά με τον Δικέφαλο και την απόφαση του να φέρει στη Θεσσαλονίκη, τις αδελφές Λι.

Η Λι Ντα Γιονγκ έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια της αποδεικνύοντας τη μεγάλη βολεϊκή της ευφυία και το πλούσιο ταλέντο της. Η Λι Γιάε Γιονγκ καλείται να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που έχει και να επιστρέψει τους επόμενους μήνες στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων.

Μέσα στο 2021 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έγινε και ευρωπαία. Για πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίστηκε σε διεθνής διοργάνωση, αποκλείοντας αρχικά την Αστερίξ Μπέβερεν, αλλά στη συνέχεια να γνωρίζει τον αποκλεισμό στους 16 του CEV Cup από την ρουμάνικη Άλμπα Μπλαζ.

Το 2022 θα βρει τον Δικέφαλο με νέο προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Φλώρο, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην ιστορία του τμήματος.

Τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ είναι μπροστά του!

Διαβάστε ακόμη...