«Ίσως κάνουμε νέα αύξηση»

Από paok24.com: Ο Θανάσης Χατζόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή των οπαδών του ΠΑΟΚ και γνωστοποίησε τις σκέψεις του για το άνοιγμα νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για τους φιλάθλους.
Πηγή: paok24.com
«Ίσως κάνουμε νέα αύξηση»

«Πέρυσι ξεχρεώσαμε παίκτες, προπονητές και μάνατζερ. Αυτά όλα μέσα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Φέτος με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη «καθαρίσαμε» και το χρέος προς το ταξιδιωτικό γραφείο, το οποίο άγγιζε τις 650.000 ευρώ και όντας με τα λεφτά στο χέρι, το ρίξαμε στις 350.000 ευρώ και το κλείσαμε. Μεγάλη υπόθεση για μας. Βάζουμε στη σειρά τα υπόλοιπα χρέη. Στην εφορία δίνουμε 80.000 Ευρώ το μήνα, ξέχωρα από τα τρέχοντα. Ο Ιβάν Σαββίδης μηδένισε και ένα χρέος ύψους 300.000 ευρώ που είχαμε προς εκείνον. Η βοήθεια του ήταν τεράστια, και θα το λέω κάθε φορά. Τα χρέη που πληρώνουμε είναι μεγαλύτερο από το μπάτζετ της ομάδας. Σκεφτόμαστε μήπως κάνουμε και νέα αύξηση, με τη βοήθεια του κόσμου, για να σβήσουμε άλλες μια ή δυο ρυθμίσεις...Θα το δούμε όμως αυτό, διότι θέλει χρόνο. Αν γίνει, θα γίνει κατά τον Απρίλιο. Μόνο ο λαός μπορεί να μας στηρίξει, όσο δεν έχουμε μεγαλομέτοχο...» ανέφερε χαρακτηριστικά. ενώ μιλώντας για την ομάδα, τόνισε: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές ως ομάδα αλλά σιγά – σιγά το ξεπερνάμε. Αρχίσουν να γυρίζουν οι παίκτες και θα πρέπει πλέον να δούμε και το πως θα γυρίζουν οι παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε υγεία διοικητικά αλλά μας λείπει η υγεία στην ομάδα. Μας έχουν τύχει πολλά και δεν έχουμε δώσει στον κόσμο την χαρά που θα μπορούσαμε... Δεν έχουμε παίξει όλοι μαζί για πάνω από ένα μήνα. Χάσαμε τον Κάρτερ, ένα εξαιρετικό παιδί, έναν καλό παίκτη. Θα πάρουμε παίκτη μόνο αν βρούμε κάποιον που θα μας αλλάξει. Τι να κάνουμε; Να πάρουμε για να πάρουμε; »

Όταν ρωτήθηκε για την περιπέτεια του κορονοϊού, είπε: «Ευτυχώς το πέρασα «απαλά» καθώς ζορίστηκα μόνο τις πρώτες ημέρες. Και όλα αυτά επειδή ήμουν εμβολιασμένος...»

Διαβάστε ακόμη...