Κούρτιτς όπως… Ελ Αραμπί και Καρλίτος!

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα τρίποντο που μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικό, υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια Τούμπα, με τον Γιασμίν Κούρτιτς να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ.
Πηγή: paok24.com
Κούρτιτς όπως… Ελ Αραμπί και Καρλίτος!

Ο Σλοβένος, έφτασε χθες τα 9 τέρματα στο πρωτάθλημα και πλέον, βρίσκεται στην κορυφή των Top scorers της Super League Interwetten.

Ο Κούρτιτς, συγκατοικεί στην κορυφή με τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού και τον Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού, που έχουν να επιδείξουν επίσης από 9 γκολ, ενώ ακολουθούν ο Φαν Βέερτ του Βόλου με 8 κι ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ με συνολικά 6 τέρματα.

Συνολικά, ο χαφ του ΠΑΟΚ μετράει φέτος 10 γκολ και 1 ασίστ σε 23 ματς σε Ελλάδα κι Ευρώπη, στην πιο παραγωγική του σεζόν. Μεταξύ άλλωμ, σε 92 συμμετοχές με τη φανέλα της Αταλάντα, ο Σλοβένος σκόραρε συνολικά 10 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ, ενώ σε 65 συμμετοχές με τη Σπαλ, είχε να επιδείξει 9 γκολ και 5 ασίστ.

Στην Πάρμα σε 57 συμμετοχές σκόραρε 6 γκολ κι έδωσε 1 ασίστ, στη Βαρέζε ο απολογισμός του ήταν 43 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ, στην Παλέρμο 37 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ και στη Φιορεντίνα σε 28 συμμετοχές σκόραρε 1 γκολ κι έδωσε 4 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...