«Παίζει» η επιστροφή για Τσόλακ

Από sfina.gr:O Λέο Ζαμπά επέστρεψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά το τέλος του δανεισμού στη Βάσκο αναμένεται να μπει στην αγωνιστική εξίσωση του Δικεφάλου.
Πηγή: sfina.gr
«Παίζει» η επιστροφή για Τσόλακ

Ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός που θα πρέπει να επιστρέψει στην Τούμπα, καθώς και ο δανεισμός του Αντόνιο Τσόλακ στην Μάλμε έχει ολοκληρωθεί.

Οι συζητήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με την Μάλμε για τον Τσόλακ έχουν «παγώσει» αφού προς το παρόν η σουηδική ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό για την αγορά του, ψάχνοντας την περίπτωση για να δανειστεί ξανά τον παίκτη.

Αυτή την περίοδο ο Τσόλακ βρίσκεται σε διακοπές, αφού το πρωτάθλημα στην Σουηδία τελείωσε με την Μάλμε – έστω και στην ισοβαθμία – πρωταθλήτρια. Ο 27χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και περιμένει τα νεότερα για το μέλλον του.

Αν δεν υπάρξει κάποιο... νέο μέχρι τις αρχές Γενάρη, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας για να περάσει από το «κόσκινο» του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Δικέφαλο να ψάχνει λύσεις σε επίπεδο σκοραρίσματος από τους επιθετικούς του, αφού Σφιντέρσκι και Άκπομ δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ ο Ολιβειρα παραμένει στα «πιτς».

Διαβάστε ακόμη...