Ο Λιόλιος τι θα κάνει ;

Από paok24.com:Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ χτυπήθηκε από τον κορονοϊό μετά το ντέρμπι με τον Άρη. Οι ασπρόμαυροι έχουν οκτώ κρούσματα με τα τέσσερα ν' αφορούν αθλητές και τα υπόλοιπα μέλη από το Staff της ομάδας. Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σημαντικά.
Πηγή: paok24.com
Ο Λιόλιος τι θα κάνει ;

Αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Ιωνικό ακολουθούν δύο τελικοί πρόκρισης. Μία με την Ιγκοκέα (22/12) για την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL κι ένας στο κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Προμηθέα (27/12) σε νοκ άουτ προημιτελικό με φόντο το F-4. Από την πλευρά τους οι ασπρόμαυροι κατέθεσαν όπως ήταν λογικό, αίτημα αναβολής και των τριών αναμετρήσεων. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Mαteco έχει λάβει ήδη δύο θετικές απαντήσεις. Αρχικά ο ΕΣΑΚΕ ανέβαλε την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας.

Τη σκυτάλη πήρε η FIBA με την αναβολή του παιχνιδιού με την Ιγκοκέα και τον ορισμό μία εβδομάδα αργότερα στις 29/12. Η μόνη απάντηση που περιμένει ο ΠΑΟΚ είναι αυτή από την ΕΟΚ, του προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου. Μάλιστα ο κ. Λιόλιος τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης του Προμηθέα, τον οποίο ο ΠΑΟΚ τυχαίνει ν' αντιμετωπίζει στις 27/12 στον προημιτελικό.

Ουσιαστικά δεν μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη απόφαση πέρα από αυτή που θ' αναβάλλει τον προημιτελικό. Άλλωστε με τα νέα δεδομένα και την αναμέτρηση με την Ιγκοκέα να ορίζεται στις 29/12, μεσολαβούν μόλις δύο μέρες μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα, στο οποίο ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα πάει χωρίς ούτε μία κανονική προπόνηση. Ολόκληρη FIBA, με ημερομηνίες να τρέχουν, δέχθηκε την αναβολή που ζήτησαν οι ασπρόμαυροι, ο κ. Λιόλιος τι θα κάνει;

 

Διαβάστε ακόμη...