Τα πεπραγμένα Τσιγγάρα – Λύρατζη

Χάρης Τσιγγάρας και Λευτέρης Λύρατζης, μπήκαν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, στα παιχνίδια με Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, τα οποία συνοδεύτηκαν από την επιστροφή στις νίκες, τους έξι βαθμούς, αλλά και την εξαιρετική εικόνα της ομάδας, στο δεύτερο ημίχρονο στους «Ζωσιμάδες».
Πηγή: paok24.com
Τα πεπραγμένα Τσιγγάρα – Λύρατζη

Τι έδωσαν όμως οι δύο «μικροί» στην ομάδα σε αυτά τα δύο παιχνίδια;

Ξεκινώντας από τον Λύρατζη, που σκόραρε κιόλας το γκολ της ισοφάρισης με τη Λαμία, σε εκείνο τον αγώνα, ήταν ο τρίτος του ΠΑΟΚ σε πάσες με 11. Είχε 8 κλεψίματα (πρώτος μαζί με Τσιγγάρα), 2 λάθη, 1 κερδισμένο φάουλ, ενώ ο ίδιος δεν υπέπεσε σε κανένα, καθώς και 2/3 γεμίσματα (από τα 7/26 συνολικά της ομάδας).

Χθες με τον ΠΑΣ, έδωσε 7 πάσες, αλλά έκανε και 5 λάθη. Είχε 1 κλέψιμο, ενώ από 2 είχαν Αουγκούστο και Ζίβκοβιτς και 5 ο Πασχαλάκης. Τα φάουλ ήταν 0 τόσο υπέρ, όσο και κατά.

Όσο για τον Τσιγγάρα; Ήταν πρώτος του ΠΑΟΚ χθες, στις πάσες, έχοντας 15. Έκανε 2 κλεψίματα, με τον Αουγκούστο να έχει 6, τον Λύρατζη 5 και τον Άκπομ. Από τα 16 κλεψίματα της ομάδας, κανένα δεν ήταν δικό του, ενώ ούτε υπέπεσε σε κάποιο φάουλ, αλλά δεν κέρδισε κιόλας.

Εναντίον της Λαμίας, ήταν και πάλι πρώτος σε πάσες από τον ΠΑΟΚ, με 16, πρώτος σε κλεψίματα με 8, ενώ η στατιστική υπηρεσία, σημείωσε και 2 λάθη. Είχε επίσης 1 φάουλ, κέρδισε 3, έκανε 1 επέμβαση και δέχθηκε και μία κίτρινη κάρτα.

Μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν οι δύο 21χρονοι ποδοσφαιριστές και στα δύο παιχνίδια…

Διαβάστε ακόμη...