ΠΑΟΚ Domus Ergo-Άρης

Από acpaok.gr: Για την 9η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Άρη.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Domus Ergo-Άρης

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο να κάνει την τελική του αντεπίθεση για να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Σ' ένα διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω σε όποια θέση και αν τερματίσεις στην Α' Φάση, λόγω των διασταυρώσεων, βασικός στόχος του Δικεφάλου είναι να ανεβάζει την απόδοση του παιχνίδι με το παιχνίδι, ώστε να διαμορφώνει τον χαρακτήρα του ως ομάδα.

Απέναντι του, ο Άρης, ο οποίος στα επτά παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν γεύτηκε την χαρά της νίκης, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Στην τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή, ηττήθηκε από τον Εθνικό Πειραιώς με 14-21, στην Θεσσαλονίκη, και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το οποίο αναμένεται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ πως αν παίξουμε καλά, εύκολα ή δύσκολα, θα είμαστε νικητές. Σίγουρα έχει να κάνει με το ποια ομάδα θα βρεθεί στην καλύτερη της μέρα. Για τον Άρη είναι η τελευταία του ευκαιρία να πάρει κάποιους βαθμούς, και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, δυστυχώς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα οποία ίσως μας στοιχίσουν την συμμετοχή κάποιων αθλητών, αλλά από κει και πέρα έχουμε μάθει ότι δεν στεκόμαστε στο ποιοι αγωνίζονται και ποιοι όχι, δίνουμε πάντα το 100% μας και προσπαθούμε να καλύψουμε την οποιαδήποτε απουσία, τουλάχιστον εγώ αυτό προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου».

Διαβάστε ακόμη...