Rival Analysis: Το προφίλ του Ιωνικού

Μετά το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα με την Λαμία (2-0), για τους «16» του Κυπέλλου, ο Ιωνικός στρέφει και πάλι το βλέμμα του στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22. Η ομάδα της Νίκαιας επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια» και το paokfc.gr κάνει τις απαραίτητες συστάσεις...
Πηγή: paokfc.gr
Rival Analysis: Το προφίλ του Ιωνικού

 The comeback

Η προηγούμενη σεζόν θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό των Κυανόλευκων, καθώς η ομάδα τους ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια! Ο φετινός στόχος του Ιωνικού είναι η παραμονή στη Super League Interwetten με κρυφές ελπίδες για κάτι καλύτερο με οδηγό το πετυχημένο παρελθόν.Μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Ιωνικός βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Σπανό

Η διοίκηση, μετά την εξαιρετική συμβολή του 52χρονου τεχνικού στην άνοδο της ομάδας από την Betsson Super League 2, εμπιστεύτηκε τον Δημήτρη Σπανό για την τεχνική καθοδήγηση. Ο έμπειρος κόουτς μάλιστα, έχει υπάρξει και παίκτης του Ιωνικού.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2005 στην Αναγέννηση Άρτας και έκτοτε συνεργάστηκε με διάφορες ελληνικές ομάδες, κυρίως μικρών κατηγοριών, όπως Αίαντας Σαλαμίνας, Ρόδος, Παναχαική, Παναιγιάλειο, Αιολικός Μυτιλήνης, Ένωση Ερμιονίδας, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Άρης, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός. Μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε τη σεζόν 2017-18, κατά την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Super League Interwetten με την ομάδα του Άρη.

Ποιοτικές αλλαγές

Όπως αναμενόταν η μετάβαση από τη μια κατηγορία στην άλλη έφερε και πολλές αλλαγές στο ροστερ. Αρκετοί παίκτες αποχώρησαν και αντικαταστάθηκαν από έμπειρους ξένους ποδοσφαιριστές με γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου.17 ήταν οι νέες αφίξεις στη Νίκαια, με ακριβότερη αυτή του Αοσμάν.

Νέα πρόσωπα και οι Ντελγκάδο, Λένις και Λουάν, ενώ ξεχωρίζουν και οι γνώριμοι Ρομάο, Κάνιας, Τσιγκρίνσκι, καθώς και ο διεθνής Αλβανός μέσος Μπάσα.Σε πολύ σημαντική μονάδα έχει εξελιχθεί ο Βραζιλιάνος φορ Ροτζέριο Τουράμ, που μετρά ήδη δύο γκολ και δύο ασίστ.

Εξίσου ουσιαστικές μεταγραφές και αυτές των Βαλεριάνου, Κωνσταντινίδη , Ντάλσιο, Μπουένο και Βαφέα.Για την αναμέτρηση της Κυριακής (05.12) κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Σπανός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τουράμ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και του Ντελγκάδο, ο οποίος θα λείψει αρκετό διάστημα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικο

Διαβάστε ακόμη...