ΠΑΟΚ Morris-Άρης

Από acpaok.gr: Για την 8η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στο Προπονητικό Κέντρο Ν. Μεσημβρίας την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, τον συμπολίτη.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Morris-Άρης

Ο «Ισόβιος Πρωταθλητής» ΠΑΟΚ επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά την διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής Ομάδας, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει το σερί νικών του, το οποίο θα τον διατηρήσει στην κορυφή.

Μπορεί επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις να μην υπήρχαν, ωστόσο ο Λευτέρης Κανάτας γέμισε το πρόγραμμα με φιλικούς αγώνες, οι οποίες διατήρησαν τις παίκτριες του ΠΑΟΚ Morris σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Απέναντι του, ο Άρης, ο οποίος μετά την εντός έδρας ήττα του από τα Τρίκαλα Θεόνη με 0-3, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 0-3 του ουραγού Αγροτικού Αστέρα.

Άπαντες στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να έρθει στην Μεσήμβρια και να υποστηρίξει την προσπάθεια τους, πανηγυρίζοντας στην συνέχεια όλοι μαζί μία ακόμα νίκη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, η αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το αυριανό παιχνίδι το περιμέναμε εγώ και οι συμπαίκτριες μου με ανυπομονησία. Είμαστε απόλυτα έτοιμες τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, ώστε να παίξουμε με πάθος για τη νίκη σε αυτό το ντέρμπι. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, να έρθει στο γήπεδο και να μετατραπεί ως ο 12ος παίκτης για εμάς στο γήπεδο».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην είσοδο του Προπονητικού Κέντρου Νέας Μεσημβρίας θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, στην τιμή των 20€.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
8η αγωνιστική, Women's Football League
Προπονητικό Κέντρο Ν. Μεσημβρίας
15:00, ΠΑΟΚ Morris-Άρης (AC PAOK TV)

 

Διαβάστε ακόμη...