Φάκελος Ζαμπά!

Από paok24.com: Μπορεί τυπικά ο Λέο Ζαμπά να είναι ακόμα ποδοσφαιριστής της Βάσκο Ντα Γκάμα, όμως ουσιαστικά ο κύκλος του στους "ασπρόμαυρους" του Ρίο έχει ολοκληρωθεί.
Πηγή: paok24.com
Φάκελος Ζαμπά!

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε χθες τον κόσμο της Βάσκο, με μήνυμα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, έχοντας καταγράψει 33 συμμετοχές (1 στη Serie A, 27 στη Serie B και 5 στο Κύπελλο Βραζιλίας), 3 γκολ και 2 ασίστ.

Με το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και τον δανεισμό του στη Βάσκο στις 31 Δεκεμβρίου 2021, ακόμα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο το αν και το πότε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, δεν προκύπτει πως στον ΠΑΟΚ... μετρούν με αγωνία τις ημέρες μέχρι ο Ζαμπά να φορέσει και πάλι τα "ασπρόμαυρα", χωρίς βέβαια να μπορεί να πει κανείς με σιγουριά πως το μέλλον του Βραζιλιάνου βρίσκεται μακριά από την Τούμπα.

Εφόσον πάντως ανάψει το "πράσινο φως" για την επιστροφή του Ζαμπά στον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο πως όσο πιο γρήγορα μπει στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη τόσο το καλύτερο θα είναι τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο, καθώς όσο περνούν οι ημέρες και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, τόσο θα μεγαλώσει το απαιτούμενο διάστημα για να βρεθεί στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως ο Ζαμπά έχει να αγωνιστεί από τις 30 Οκτωβρίου, όταν και μπήκε ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου του εντός έδρας αγώνα της Βάσκο με την Αλαγκοάνο, ο οποίος ολοκληρώθηκε με νίκη των φιλοξενουμένων με σκορ 3-1!

Διαβάστε ακόμη...