Τελευταίο ραντεβού στη Μεσημβρία και... αποστολή

Από sdna.gr: Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη (28/11, 19:30) ολοκληρώνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζουν απόλυτα την προσοχή τους στη... μάχη της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: sdna.gr
Τελευταίο ραντεβού στη Μεσημβρία και... αποστολή

Το απαιτητικό πρόγραμμα του Δικεφάλου δεν αφήνει χρονικά περιθώρια, με τους «ασπρόμαυρους» να αφήνουν στο παρελθόν το παιχνίδι με τη Σλόβαν, σηκώνοντας απευθείας μανίκια για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Άρη.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια - Κρέσπο, με τον δεύτερο να τίθεται νοκ-άουτ καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο από το ματς με τους Σλοβάκους και σήμερα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε.

Αντίθετα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, υπολογίζει στην επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη αλλά και στον Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο Tehelné pole.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 και μετά την ολοκλήρωση της θα γνωστοποιηθεί και η αποστολή.

Διαβάστε ακόμη...