Κυνηγώντας το πρώτο τρίποντο

Απο paok24.com: Σήμερα το μεσημέρι στην Ευκαρπία
Πηγή: paok24.com
Κυνηγώντας το πρώτο τρίποντο

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βέροια στο γήπεδο του Μακεδονικού. Οι ασπρόμαυροι του Πάμπλο Γκαρσία θα ψάξουν με κάθε τρόπο την πρώτη τους νίκη, θέλοντας να τη συνδυάσουν και με μία καλή εμφάνιση. Οι τρεις προηγούμενες αγωνιστικές δεν συνοδεύτηκαν με θετικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ να έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία δεν υπάρχουν προβλήματα παρά μόνο κάποιες αλλαγές. Αρχικά για πρώτη φορά φέτος δεν θα είναι με την ομάδα ο Ίνγκι Ίνγκασον, που μάλιστα στο προηγούμενο εντός είχε χριστεί και σκόρερ. Στα θετικά η επιστροφή του Ουεντραογκό. Επιπλέον, ο Τάχατος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ υπάρχει και μια αλλαγή στους τερματοφύλακες, καθώς κατεβαίνει από την α' ομάδα ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος.

To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και διαιτητής θα είναι ο Στέφανος- Βάιος Καλαντζής, του συνδέσμου Θεσσαλίας. Για πρώτη φορά φέτος θα είναι τηλεοπτικό, καθώς η συμφωνία της λίγκας με την ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε κι έτσι η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπαλωμένος, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανιωλούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Διαβάστε ακόμη...