Να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα

Από thessports.gr:Μετά τις μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες με Γαλατασαράι και Νίμπουργκ, που τον έβαλαν ξανά στο «κόλπο» της πρόκρισης στο Champions League, ο ΠΑΟΚ θέλει να «ξεκολλήσει» και στο πρωτάθλημα, όπου έχει μόνο μία νίκη, με τον Ηρακλή, και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη σημερινή του αντίπαλο, τη Λάρισα.
Πηγή: thessports.gr
Να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα

Στο PAOK Sports Arena, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα (21/11) στις 20:00 τη Λάρισα. Ο Δικέφαλος θα έχει αρκετές απουσίες, καθώς θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Κάρτερ και, πιθανότατα, Γκρίφιν στην σύνθεσή του, ενώ βρέθηκε και ένας παίκτης του θετικός στον κορωνοϊό.

Πάντως, αν οι «απρόμαυροι» καταφέρουν και ξεπεράσουν τις δυσκολίες του σημερινού (21/11) αγώνα, έχουν τη δυνατότητα, στη συνέχεια, να δημιουργήσουν ένα καλό σερί με νίκες, αφού ακολουθούν τα ματς με Απόλλωνα Πάτρας, Άρη, Ιωνικό και Κολοσσό Ρόδου.

Στον αντίποδα, η Λάρισα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με νέο προπονητή, τον Φώτη Τακιανό, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης θα γίνει από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε ακόμη...