Οι 10 αγώνες σε περίπου έναν μήνα!

Από sfina.gr:Ημερολογιακά, από το απόγευμα της Κυριακής όπου ο Δικέφαλος καλείται να αγωνιστεί στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου όπου θα δώσει τον δεύτερο του αγώνα για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καλείται να δώσει συνολικά ούτε λίγο, ούτε πολύ... 10 αγώνες μέσα σε ένα διάστημα ενός μήνα!
Πηγή: sfina.gr
Οι 10 αγώνες σε περίπου έναν μήνα!

Ματς κρίσιμα, απαιτητικά και κομβικά και για τις τρεις διοργανώσεις αφού πλέον η ομάδα μπαίνει και στο Κύπελλο με τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» να γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου (την Πέμπτη μαθαίνει τον αντίπαλο).

Ο ΠΑΟΚ καλείται κατά σειρά να αγωνιστεί με Ατρόμητο (εκτός), Σλόβαν (εκτός), Αρη (εντός), αμέσως μετά μεσοβδόμαδα παίζει τον πρώτο αγώνα στο Κύπελλο και στη συνέχεια εκτός παίζει με Ιωνικό. Ακολουθεί το πιο εύκολο θεωρητικά ματς από όλα αυτά, με την Λίνκολν στην Τούμπα με την ευχή όλων να μην είναι το τελευταίο στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι αλλά αυτό θα το γνωρίζουμε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου όταν θα τελειώσει το ματς στην Μπρατισλάβα.

Κάθε τρεις (ή τέσσερις) μέρες και ένας αγώνας. Και είναι προφανές πως όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι και το δόγμα Λουτσέσκου πρέπει να βρει εφαρμογή: «είστε όλοι πολύτιμοι, ενεργοί και πρέπει να είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε» είναι αυτό που τους τονίζει στις προπονήσεις θέλοντας να τους προετοιμάσει και ψυχολογικά, ανεξάρτητα του αν κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά όπως είναι και το προφανές. Σημαντικό στοιχείο για να παραμείνει ο ΠΑΟΚ μέσα στους στόχους του μέχρι την διακοπή για τις γιορτές τουλάχιστον πέραν των όσων θα γίνουν στον αγωνιστικό χώρο, είναι να αποφύγει τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών για να έχει ο Ράζβαν Λουτσέσκου όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Διαβάστε ακόμη...