Στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ και πάλι ο Κλάεσον!

Από sfina.gr: Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου το όνομα του Βίκτορ Κλάεσον «έπαιξε» πολύ δυνατά για τον ΠΑΟΚ ωστόσο φαίνεται πως ο Σουηδός εξτρέμ δεν έφυγε από τα «ραντάρ» του Δικεφάλου.
Πηγή: sfina.gr
Στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ και πάλι ο Κλάεσον!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της LIVE SPORT ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι στις επιλογές του ΠΑΟΚ για τον Γενάρη και η πρώτη επαναπροσέγγιση έγινε πριν από λίγες μέρες! Τα δεδομένα για την περίπτωση της απόκτησης του Βίκτορ Κλάεσον έχουν αλλάξει άρδην, αφού ο Σουηδός έχει το δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου να συμφωνήσει με την ομάδα που θα επιλέξει για τα επόμενα χρόνια. Εφόσον ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην υπόθεση και συμφωνήσει με τον παίκτη, η Κράσνονταρ είτε θα συναινέσει στην παραχώρησή του με ένα μικρότερο ποσό από αυτό που ζητούσε, είτε θα αποδεχθεί την όποια συμφωνία διαμορφωθεί.

Στις καλοκαιρινές συζητήσεις η διοίκηση της Κράσνονταρ, ενώ αρχικά έδειχνε θετική στις συζητήσεις, στην συνέχεια έβαλε απαγορευτικό και έλεγε πως δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον παίκτη. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ρωσία, η Κράσνονταρ φέρεται να έχει κάποια οικονομικά προβλήματα που την αναγκάζουν να ρίξει τον προϋπολογισμό της και να... αποχωριστεί κάποιους σημαντικούς παίκτες τον Γενάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LIVE SPORT υπάρχει νέα προσέγγιση με τον ατζέντη του Κλάεσον, χωρίς όμως να διευκρινίζεται σε ποιο βαθμό έχουν φθάσει. Η ουσία είναι, πως η περίπτωση του Κλάεσον είναι ξεχωριστή και λόγω της εμπειρίας που έχει ο παίκτης, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος πως μπορεί να διαπραγματευτεί την μετακίνησή του, χωρίς τους περιορισμούς που έβαζε η Κράσνονταρ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζει ο ΠΑΟΚ, αλλά ίσως είναι η πιο ελκυστική περίπτωση παίκτη στην συγκεκριμένη θέση, που συνδυάζει την εμπειρία και την ουσία. Για την ουσία και την... ιστορία, το καλοκαίρι ο Κλάεσον έδειχνε θετικός στην προοπτική να έρθει στην Τούμπα με την προϋπόθεση πως θα τα "έβρισκαν" οι διοικήσεις των δύο ομάδων, ενώ και τωρα η στάση του δεν φαίνεται να έχει αλλάξει.

Διαβάστε ακόμη...