ΠΑΟΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Από acpaok.gr: Για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την ΑΕΣΧ Πυλαίας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Ο ΠΑΟΚ, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ύστερα από την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, έχοντας ως στόχο την διατήρηση του αήττητου.

Ο δεύτερος γύρος της Α' φάσης του πρωταθλήματος, ξεκινά με εντός έδρας αναμέτρηση, με τους «Μάγκες» να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλό τους και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Απέναντι του, η ΑΕΣΧ Πυλαίας, η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το EHF European Cup, γνωρίζοντας δύο ήττες στην Τσεχία κόντρα στην ισχυρή, Ντούκλα Πράγας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως αποκτά ρυθμό, αφού πριν την διακοπή είχε δύο σερί νίκες κόντρα σε Φίλιππο Βέροιας (εκτός) και Φαίακα Κέρκυρας (εντός).

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...