«Ζίλε» on fire!

Από paok24.com: Έχοντας καταγράψει έναν άκρως παραγωγικό Οκτώβριο, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μπήκε... φουριόζος και στον Νοέμβριο!
Πηγή: paok24.com
«Ζίλε» on fire!

Αφού πρώτα σκόραρε εις βάρος της Κοπεγχάγης στην Τούμπα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και λίγες ώρες μετά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός όχι μόνο ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου στη νίκη εις βάρος του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο αλλά μοίρασε την 4η ασίστ του τη φετινή περίοδο, όντας πλέον ο πιο παραγωγικός "ασπρόμαυρος" με 4 γκολ και 4 ασίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη και ενώ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου έβλεπε δύο... μηδενικά δίπλα στις συγκεκριμένες κατηγορίες της "καρτέλας" του!

Εάν μάλιστα ο "Ζίλε" είχε κατορθώσει είτε να σκοράρει είτε να μοιράσει ασίστ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", τότε θα είχε καταγράψει επτά διαδοχικά παιχνίδια με γκολ ή ασίστ, καθώς στις 3 Οκτωβρίου έδωσε ασίστ στον Σφιντέρσκι για το 0-1, σκόραρε δις εις βάρος του Βόλου στην Τούμπα στις 17 Οκτωβρίου, σκόραρε στη Δανία εις βάρος της Κοπεγχάγης στις 21 Οκτωβρίου αφού πρώτα έδωσε ασίστ στον Σίντκλεϊ, κατέγραψε ασίστ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα στις 30 Οκτωβρίου, σκόραρε στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα στις 4 Νοεμβρίου και "έγραψε" ασίστ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή, διανύοντας το... μισό γήπεδο πριν "στρώσει" την μπάλα στον Άκπομ!

Με δυο λόγια, ο περσινός MVP του ΠΑΟΚ έχει πάρει... μπρος μετά από ένα ξεκίνημα χωρίς |παραγωγικότητα" και δείχνει αποφασισμένος, εκτός από ικανός, να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς!

Διαβάστε ακόμη...