Παραμένει στο κόλπο, βγάζοντας το πιο δύσκολο πρόγραμμα

Από sfina.gr: Η νίκη στην Λεωφόρο λίγο πριν την διακοπή φέρνει ηρεμία και αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ προκειμένου αυτές τις μέρες να έχει δυνατότητα ο Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλέψει με καλύτερη ψυχολογία ενόψει της επανέναρξης.
Πηγή: sfina.gr
Παραμένει στο κόλπο, βγάζοντας το πιο δύσκολο πρόγραμμα

Είναι μια πραγματικότητα πως ο Δικέφαλος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει κάνει άνευ προηγουμένου γκέλες και ειδικά αυτές εντός έδρας με ΠΑΣ Γιάννενα και Βόλο, ωστόσο η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μετά από εννέα αγώνες βρίσκεται στο παιχνίδι της κατάκτησης του τίτλου έστω και στο -4 από την κορυφή έχοντας όμως βγάλει το πιο δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ μέσα σε εννέα αγωνιστικές έχει παίξει σχεδόν όλα τα ντέρμπι (έχει μείνει μόνο αυτό με τον Άρη την 11η αγωνιστική στην Τούμπα) και έχει αγωνιστεί στις κατά τεκμήριο πιο δύσκολες έδρες στην μεγάλη κατηγορία (Τρίπολη, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καραϊσκάκη, Λεωφόρος). Σαφέστατα ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό «μαξιλαράκι» ασφαλείας με αυτό το +4 ωστόσο την επόμενη αγωνιστική ίσως αυτή η διαφορά να μην υπάρχει, δεδομένου του ότι υπάρχει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Βέβαια πέραν του τι θα κάνουν οι... άλλοι, θα πρέπει και ο ΠΑΟΚ να κάνει ένα ακόμα διπλό φέτος κερδίζοντας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Από τον αγώνα με τον Ατρόμητο αρχίζει ένα ακόμα δύσκολο σερί με συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι σχεδόν τις παραμονές των Χριστουγέννων. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ελπίζει ότι θα έχει μαζί του τουλάχιστον τους Σίντκλεϊ Φερέιρα και Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ θα περιμένει για λίγο ακόμα τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Διαβάστε ακόμη...