«Ποδαρικό» με διπλό!

Από paok24.com: Μετά από αναμονή πολλών εβδομάδων – εάν δεν αλλάξει βέβαια κάτι τις επόμενες ώρες όπως συνέβη το προηγούμενο Σάββατο – ο ΠΑΟΚ Β δίνει σήμερα τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν!
Πηγή: paok24.com
«Ποδαρικό» με διπλό!

Στην πρεμιέρα της Super League 2, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία αντιμετωπίζουν στις 15:00 τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Καλλιθέας, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους!

Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες οι Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Ίνγκασον, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι και Γρόσδης, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται "ζωντανά" στο One Channel, μέσω του διαδικτύου.

Από την άλλη, η αποστολή του Ολυμπιακού, στον πάγκο του οποίου θα βρίσκεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα, αποτελείται από τους Τζολάκη, Νίκα, Στουρνάρα, Αποστολόπουλο, Καλογερόπουλο, Μπαγκαλιάνη, Α. Μπα, Σουρλή, Βοΐλη, Μαρίνο, Σαπουντζή, Ντόη, Νίκολιτς, Κίτσο, Κατσογιάννη, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδη, Γκαλιάνι και Κεραμίδα, ενώ διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (ΕΠΣ Αρκαδίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Καλαμπόκη (ΕΠΣ Αιτ/νίας) και Αχιλλέας Νίκζας (ΕΠΣ Λάρισας).

Διαβάστε ακόμη...