Κρίσιμη μάχη στο Γιβραλτάρ!

Από paok24.com:Πριν καν βγουν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για τη σέντρα του αγώνα (22:00), οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του ΠΑΟΚ και της Κοπεγχάγης, θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης του ομίλου, μεταξύ Λίνκολν και Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Γιβραλτάρ.
Πηγή: paok24.com
Κρίσιμη μάχη στο Γιβραλτάρ!

Ο αγώνας στο "Victoria Stadium" ξεκινάει στις 19:45, με τους γηπεδούχους να μην έχουν κατακτήσει βαθμό στα τρία πρώτα παιχνίδια και τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερις, έχοντας αποσπάσει ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έχοντας κερδίσει τη Λίνκολν στη Σλοβακία.

Ασφαλώς, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Κοπεγχάγη θα ήθελαν ιδανικά "γκέλα" της Σλόβαν, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα διευκολυνθεί το έργο τους για κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων, οποιοδήποτε και αν είναι σήμερα το αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Φυσικά, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Δικέφαλος καλείται σήμερα να "ζευγαρώσει" τις νίκες του εις βάρος της Κοπεγχάγης προκειμένου να γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την απευθείας πρόκριση στους "16" του Europa Conference League, ωστόσο η αλήθεια είναι πως εφόσον η Σλόβαν στραβοπατήσει στο Γιβραλτάρ, η ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφική μιας και ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει πρώτος.

Διαβάστε ακόμη...