Σκάουτερ του ΠΑΟΚ στο Σέριφ – Ίντερ!

Από sfina.gr: Σύμφωνα με μολδαβικά MME στέλεχος του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Τίρασπολ και παρακολούθησαν το παιχνίδι της Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού με αντίπαλο την Ίντερ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: sfina.gr
Σκάουτερ του ΠΑΟΚ στο Σέριφ – Ίντερ!

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά μπορεί κάποιοι να ερμηνεύσουν το ταξίδι των ανθρώπων του Δικεφάλου στη Μολδαβία για μεταγραφικό σκοπό.

Άλλωστε, η εκπληκτική παρουσία της Σέριφ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με αποκορύφωμα το επικό διπλό στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ (2-1), έχει ανοίξει τις... ορέξεις αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για τους ποδοσφαιριστές της.

Ένα όνομα που έχει "συνδεθεί" ήδη με τον ΠΑΟΚ μετά από δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, είναι αυτό του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Σερίφ, Κριστιάνο. Ο 28χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Μολδαβία ο Δικέφαλος τον έχει βάλει στην λίστα του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Κριστιάνο ντα Σίλβα Λέιτε την φετινή σεζόν μετράει συνολικά 22 συμμετοχές και 9 (!) ασίστ, εκ των οποίων οι πέντε στο Τσάμπιονς Λιγκ (τρεις στους ομίλους, δυο στα προκριματικά).

Διαβάστε ακόμη...