Πληρής στα χαφ μετά από καιρό

Από paok24.com: Ένας καλός λόγος για να χαμογελάει ο Λουτσέσκου
Πηγή: paok24.com
Πληρής στα χαφ μετά από καιρό

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τρία παιχνίδια, μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, με τον Ραβζάν Λουτσέσκου να μετράει απώλειες αλλά και... επιστροφές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, είδε τους Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ να τίθενται νοκ άουτ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, έχει πλέον έναν καλό λόγο να χαμογελάει, καθώς μετά από καιρό, είναι πλήρης στα χαφ.

Τόσο ο Γιασμίν Κούρτιτς, όσο κι ο Χάρης Τσιγγάρας είναι και πάλι κανονικά διάθεσιμοι, μπαίνοντας στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, με τον Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του με φόντο τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν, υπολογίζοντάς τους κανονικά.

Ειδικά ο Σλοβένος, είναι κάτι περισσότερο από σημαντικός για την ομάδα, κάτι που "μαρτυρούν" και τα νούμερα στα παιχνίδια που έχασε, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα.

Ο "Δικέφαλος" έχει μπροστά του πλέον την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης (30/10 19:30), ενώ την Πέμπτη (4/11 22:00) θα υποδεχτεί την Κοπεγχάγη στην Τούμπα και κατόπιν, το σερί θα κλείσει στην Αθήνα με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (7/11 19:30), με τον Λουτσέσκου να παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις λίγο πριν την τελευταία διακοπή μέσα στο 2021.

Διαβάστε ακόμη...