Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

Για το Game 2 του Round 2 του EHF European Women's Cup, ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, την IBV Vestmannaeyjar.
Πηγή: acpaok.gr
Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

Οι «Νταμπλούχες», μετά την επικράτηση του πρώτου αγώνα με 29-24, είναι έτοιμες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, έχοντας ωστόσο συγκρατημένη αισιοδοξία, και όρεξη για ωραίο χάντμπολ.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη, αναμένουν στο «Σπίτι του Χάντμπολ» τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος με τον παλμό και την φωνή του θα δώσει «φτερά», ώστε η πρόκριση να έρθει ακόμα ευκολότερα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
2ος αγώνας Round 2, EHF European Cup
«Σπίτι του Χάντμπολ»
16:00, IBV Vestmannaeyjar-ΠΑΟΚ Mateco (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...