Ξέρουν τον τρόπο! (vids)

Από paok24.com:Έχοντας καθιερωθεί πλέον ως ομάδα πρωταθλητισμού, ο ΠΑΟΚ έχει πανηγυρίσει τρεις φορές εις βάρος του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια, δύο φορές στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη Super League και μία στο ΟΑΚΑ, στον περσινό τελικό Κυπέλλου!
Πηγή: paok24.com
Ξέρουν τον τρόπο! (vids)

Οι ποδοσφαιριστές του δε που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ και έχουν αγωνιστεί σε αυτά τα παιχνίδια, πολλοί!

Έχουμε και λέμε. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, ο ΠΑΟΚ "αλώνει" το κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" και δείχνει τι θα ακολουθήσει στον δρόμο για το αήττητο πρωτάθλημα, χάρη σε αυτογκόλ του Βούκοβιτς στο 49ο λεπτό, από... ασίστ του Βιεϊρίνια! Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στους Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα και Μπίσεσβαρ, ενώ ο Άκπομ αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Στις 12 Ιουλίου 2020 δε, στο άδειο αυτή τη φορά "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ φεύγει νικητής με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Ενέα Μιχάι στο 90ο λεπτό από ασίστ του Ροντρίγκο Σοάρες και στερεί από τους Πειραιώτες το δικαίωμα να πανηγυρίσουν και αυτοί αήττητο πρωτάθλημα.

Στο συγκεκριμένο ματς, από τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ, ο Αμπέλ Φερέιρα χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα τους Πασχαλάκη, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Άκπομ, ενώ οι Μιχάι, Εσίτι, Σφιντέρσκι αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια και Τσιγγάρας πανηγύρισαν το "διπλό" από τον πάγκο.

Τέλος, στον περσινό τελικό Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 22 Μαΐου 2021, ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε με 2-1 έχοντας ως σκόρερ τους Βιεϊρίνια (36΄πεν.) και Κρμέντσικ (90΄) από ασίστ του Τσιγγάρα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει φανέλα βασικού στους Πασχαλάκη, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρινια, Σβαμπ, Αουγκοούστο, Ροντρίγκο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι, ενώ Τσιγγάρας, Μιχάι αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας και Μουργκ βρίσκονταν στον πάγκο.

Κοινός παρονομαστής των τριών νικών; Οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Φερνάντο Βαρέλα, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί του φετινού ρόστερ που αγωνίστηκαν και στα τρία παιχνίδια... 

 

Διαβάστε ακόμη...