Πρόβα ενδεκάδας και ταξίδι!

Από paok24.com:Στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία βρίσκονται αυτή τη στιγμή όλοι όσοι στελεχώνουν το "ασπρόμαυρο" ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς στις 10:30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προπόνηση με την οποία ο Δικέφαλος θα ολοκληρώσει την μίνι προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:30).
Πηγή: paok24.com
Πρόβα ενδεκάδας και ταξίδι!

Κατά τη διάρκειά της, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να "προβάρει" για πρώτη και τελευταία φορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τη στιγμή που όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο "Parken" της Κοπεγχάγης ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντελίνο Βιεϊρίνια να θέτουν πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα.

Με τους Πασχαλάκη, Μιχαηλίδη, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι να θεωρούνται "σίγουροι", τα δεδομένα για τις υπόλοιπες θέσεις έχουν ως εξής:

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να έχει πάρει τις απαραίτητες "ανάσες", καθώς δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κοπεγχάγη, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την επιλογή να επαναφέρει τον αρχηγό στην 11άδα είτε χρησιμοποιώντας τον στο δεξί άκρο της άμυνας είτε στο αριστερό, με το πιθανότερο σενάριο να είναι το πρώτο, με παράλληλη χρησιμοποίηση του Σίντκλεϊ Φερέιρα στο αριστερό.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί βρήκε ρυθμό αγωνιζόμενος ως αλλαγή στα παιχνίδια με Βόλο και Κοπεγχάγη, "οδηγεί" τον Μαροκινό στο βασικό σχήμα του "Γ. Καραϊσκάκης", είτε ως κεντρικός χαφ που είναι και το πιθανότερο είτε ως αριστερός εξτρέμ, ενώ για τη θέση δίπλα στον Στέφαν Σβαμπ υπάρχει ο Άντερσον Εσίτι που προέρχεται από το πολύ καλό παιχνίδι στο "Parken" αλλά και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Τέλος, παρουσιάζει ενδιαφέρον και το αν ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα επαναφέρει τον Φερνάντο Βαρέλα στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Γιάννη Μιχαηλίδη ή θα διατηρήσει τον Ενέα Μιχάι στη θέση του δεξιού στόπερ, με όλα τα παραπάνω να... ξεδιαλύνουν σε σημαντικό βαθμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και σε απόλυτο μία ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη...