«Θέλει Ούρος Σπάγιτς ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Για την απόκτηση του 28χρονου στόπερ Ούρος Σπάγιτς ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Πηγή: paok24.com
«Θέλει Ούρος Σπάγιτς ο ΠΑΟΚ»

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον ιστοσελίδα της Σερβίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι απίθανο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς να αποκτήσει... παρέα σε δύο μήνες!

Ο Σπάγιτς είναι 18 φορές διεθνής με την Εθνική Σερβίας και ανήκει στην Κράσνονταρ με συμβόλαιο μέχρι το 2023, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα και φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα του, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σοπότ, Τουλούζ, Άντερλεχτ και Φέγενοορντ.

Η Κράσνονταρ αγόρασε τον Σπάγιτς από την Άντερλεχτ το καλοκαίρι του 2018 έναντι 6 εκ. ευρώ και πέρσι την περσινή σεζόν τον παραχώρησε δανεικό στη Φέγενοορντ, ενώ φέτος έχει φορέσει τη φανέλα της Κράσνονταρ σε μόλις 5 παιχνίδια, λόγω τραυματισμών.

"Ο πρώην στόπερ του Ερυθρού Αστέρα έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι το αν ο ΠΑΟΚ θα τον αγοράσει αμέσως ή θα τον δανειστεί από την Κράσνονταρ μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας οψιόν αγοράς" αναφέρει το ρεπορτάζ των Σέρβων!

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σπάγιτς έδειξε η Μπεσίκτας, προσφέροντας 500 χιλιάδες ευρώ στην Κράσνονταρ για τον δανεισμό του, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε...

Διαβάστε ακόμη...